WebSketch - Web Design Agency

Castiga clienti, creste-ti vanzarile si mareste-ti expunerea prin instrumentele Social Media:

Facebook, Twitter, Linked’in, Instagram sau Google Plus

Experții noștri în campanii de social-media te pot ajuta să stabilești obiectivele business-ului tău, să identifice publicul tău țintă, să realizeze un conținut atrăgător și demn de distribuit și să îți integreze prezența în social-media cu toate celelalte aspecte ale prezenței tale în mediul online.

Concepem strategii de marketing pe canalele social-media care să rezoneze cu brandul tău și audiența ta. Îți oferim, în acest mediu, planuri de activitate gestionate complet, planificare și generare de conținut, mobilizarea blogger-ilor și distribuire de conțiut video. Toate acestea, alături de alte servicii menite să atragă noi clienți și să maximizeze profitabilitatea.

Serviciile noastre pe canalele social-media îți oferă posibilitatea, odată ce te-ai conectat la acestea și ai început să oferi informații publicului larg, de a crește conștientizarea asupra produselor sau serviciilor pe care brandul tău le oferă.

Rezultatele advertising-ului pe canalele social-media se reflectă în numărul de retweet-uri, share-uri, comentarii, like-uri și vizualizări, intr-un cuvant: reach. Marketing-ul pe canalele social-media încurajează conținutul generat de utilizatorii celor mai populare platforme de social-media, cum ar fi Facebook, Google+, Twitter, Pinterest sau LinkedIn.

Menu