WebSketch - Web Design Agency

Alege CALITATEA, NU CANTITATEA!

Proiectam, construim si oferim solutii personalizate și soluții digitale de 10 ani! In tot acest timp, fiecare proiect a insemnat o provocare la finalul careia am livrat produse de calitate iar clientii nostri au fost pe deplin multumiti!

0
Website-uri construite
0
Logo-uri create
0
Ore de consultanta gratuita
0
Feedback pozitiv
2011

Cum am inceput?

Pe 1 Noiembrie 2011, ne lansam sub brandul Land Of Ideas. Un domeniu .info, mari emotii si zeci de modificari zilnice asupra site-ului, dorind sa oferim o experienta cat mai vasta, vizitatorilor.

La inceput, ofeream servicii de logo design si website design la preturi foarte mici si subapreciam munca noastra din dorinta de a construi un portofoliu de clienti demn de luat in considerare.

2013

2 ani mai tarziu…

Business Recruitment, o mare agentie la acea vreme, ne ofera sansa de lucra pentru acestia. Dezvoltam pentru acestia o platforma prin intermediul careia, compania agrega alte afaceri la inceput de drum si le oferea consultanta in derularea planurilor de afaceri.

Aceeasi companie, are incredere in noi si ne ofera fonduri pentru a dezvolta in continuare Land Of Ideas si astfel noi de indeplinim un alt vis. Devenim reselleri de hosting. La inceput gazduim mici site-uri, bloguri ca mai apoi sa putem oferi solutii complexe pentru magazine online si aplicatii.

Primary Skills

Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Suspendisse consectetur fringilla suctus. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

2014

Un nou inceput

Odata cu trecerea anilor si acumuland din ce in ce mai multa experienta, ne dorim sa ne prezentam ca un brand serios, cu servicii de calitate ce poate fi un aliat puternic atunci cand afacerile au nevoie de dezvoltare in mediul online.

Si astfel, dupa sute de cafele, nopti nedormite, ore intregi de brainstorming avand ca scop gasirea unui nume care sa caracterizeze perfect ceea ce facem, ia nastere WebSketch – Web Design Agency!

2019

Halfway Between the Gutter and the Stars

Exact asa ne place sa caracterizam acum, agentia noastra!

In permanenta conectati, in permanenta autodidacti si proprii nostri critici, facem tot posibilul sa ajungem cat mai sus, pentru a atinge stelele.

Cu o gama variata de servicii, intampinam fiecare client si ii ghidam afacerea in lumea online, in care astazi, este imperios necesar sa existi, sa ai personalitate.

Nu am fi aici fara voi! De aceea va multumim din suflet ca alegeti serviciile noastre!

Echipa noastra

Codrin Andrei

Product Manager

Alexandra Breana

Marketing Manager

Mihai Huzureanu

Web Developer

Cristina Bratila

Consilier in Proprietate Industriala

Au incredere in noi:

Menu