De câte ori nu ai vrut să iei legătură cu cel care îți ocupă locul de parcare plătit și nu a lăsat un  număr de telefon sau te-a blocat în parcare?

Dear Car Chat este o aplicație românească prin care poți porni sesiuni de chat cu ceilalți participanți la trafic fără să le știi numărul de telefon.

Ai nevoie doar de  numărul de înmatriculare și să aibă, la rândul lui, aplicația instalată pe telefon.

Aplicația se poate dovedi extrem de folositoare atunci când un “șofer” te blochează în parcare, fără să lase un bilet cu numărul de telefon în bord. Sau în cazul în care cineva a parcat pe locul tău și, din nou, nu a afișat niciun număr de contact. Dear Car Chat îți oferă posibilitatea să iei legătura instant cu șoferul respectiv, că să-i spui să-și miște rabla mai repede.

Valabil și vice-versă. Dacă ți-ai uitat ceva valoros la vedere prin mașînă, dacă nu-ți merge vreun bec, dacă ai blocat tu pe cineva în parcare, nu ți-ar strică să afli cât mai curând. Oricine observă ceva în neregulă cu mașina ta poate introduce numărul tău de înmatriculare în search-ul Dear Car Chat și te poate trage de mânecă virtual.

Pe lângă asta, poți folosi aplicația că să creezi un dosar digital al mașinii tale, adică o listă cu toate seriile, datele de expirare ale documentelor, copiile după acte etc. Să ai totul frumos organizat într-un singur loc și să fii notificat din timp atunci când se-apropie ITP-ul, spre exemplu.

Știm la ce te gândeșți! 😀 Și da, poți folosi Dear Car Chat și că să întrebi șmecherii de pe șosele: „Îți merge semnalizarea? ATUNCI DE CE N-O FOLOSEȘTI?!”. Evită scandalul, totuși, pentru că și el poate vedea numărul tău de înmatriculare în aplicație. Nu eșți 100% anonim, ține minte asta.

Aplicația a fost creată de KUANTERO, o companie  bucureșteană cu 15 oameni în echipă. Descărcarea e gratuită, iar contul ți-l faci doar pe baza numărului de înmatriculare al mașinii tale. Fără date personale, dacă nu vrei să le dezvălui. Te poți înregistra și că pieton, caz în care e suficient un username.

Poți descărca Dear Car Chat atât pe iOS, cât și pe Android.

Cu cât ne înregistrăm mai mulți, cu atât mai mari șanse vom avea să ne găsim între noi atunci când e nevoie. Te bagi? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu